CYKLING

Hos Uperform arbejder vi med alle typer og niveauer af atleter. Lige fra helt nye motionister til top professionelle atleter. Vi tager alle vores atleter meget seriøst uanset niveau. Vi får sammen kortlagt styrker og svagheder hos atleterne og laver derefter den mest optimale træningsplan ud fra de opstillede forudsætninger. Du kan bl.a. læse nogle af vores atleters raceberetninger her. Læs mere..
Vi laver træningsprogrammer som både er tilpasset til landevejscykling og til hometrainer, samt de enkelte træninger altid er personligt tilpasset.

Vi arbejder med forskelligt måleudstyr med vores atleter alt afhængig af behov osv. Men den primære grund til at arbejde med puls eller watt er at optimere træningen for atleten. Dertil skal det siges at nogle atleter enten ikke har pulsmåler eller wattmåler, hvorfor det ikke er en nødvendighed for at arbejde med os. Vi ved at flere atleter har det bedst med at køre på følelsen, hvilket kræver man kender sig krop godt, men det har også en lang række fordele.

Vi arbejde en del med wattmåling/watttræning for en række af vores atleter, da vi elsker data og det samtidig giver os muligheden for at få endnu flere indsigter om den enkelte atlet og derudfra kan analysere på hvordan vi sammen med atleten sikre at vi hele tiden rykker os sammen mod det næste niveau og arbejder på de rigtige ting. Det kan f.eks. være at arbejde med kadence, med styrken på cyklen eller udholdenheden. Det hele er meget forskelligt fra individ til individ. Men vi vil forsøge at sikre den optimale og rigtige træning plan for dig som atlet uanset hvad. Du kan læse mere om hvordan vi træner her. Læs mere..
I tillæg til watt træning så bruger vi altid pulsmåling til at holde øje med hvor stresset kroppen bliver af træningen og hvornår det er tid til restitution eller tid til at skrue yderligere op for træningen enten i form af intensitet eller mængde.

Når man cykeltræner er det ikke kun træningen på selve cyklen der er vigtigt, det er også vigtigt med supplerende træning i form af bl.a. styrketræning. Det har vi lavet et lille program om til inspiration som du kan finde her. Det er vigtigt at holde kroppen generelt stærk med da det er skadesforebyggende og sikre et stærkt fundament for at arbejde mere effektivt.

Energi indtag og udstyr er noget som mange glemmer, men det er noget vi hjælper og rådgiver de fleste af vores atleter omkring. Både i forbindelse med træning og konkurrencer. Det er altid vigtigt at have styr på sine forudsætninger for træningen, samt hva der skal til i form af sportsernæring.

Derudover kan du altid få råd og vejledning omkring udstyr, energiindtag osv. når du træner hos os. Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale.